ClIënt Closet

De jurken en kimono's die je kunt lenen:

Kleding is bepalend voor de sfeer van jullie foto's en het creëren van mijn stijl als fotograaf. Ik help jullie graag met het matchen van jullie outfits. Ik adviseer om lichte tinten te dragen zoals beige, licht bruin, taupe ect.
Trek iets aan waar jullie je mooi en comfortabel in voelen. Het is belangrijk dat je draagt waar jij je prettig in voelt.

Vermijd logo's, teksten en drukke prints. Dit zorgt voor afleiding in de foto's.
Varieer in kleuren tinten binnen het zelfde pallet. Ook verschillende laagjes, structuren en stoffen geven mooie diepte in de foto's.

Voor vrouwen is het erg mooi om lange jurken te dragen  (voor een Zwangerschap Fotoshoot zijn de kimono's ook  prachtig). Ik kan heel goed begrijpen dat je voor een shoot niet speciaal een dure jurk aan wilt schaffen maar wel graag met zo'n mooie jurk op de foto zou willen. Daarvoor heb ik een cliënt closet. De jurken zijn allemaal verstelbaar of er zit elastiek in waardoor ze te dragen zijn van maat S t/m L. Hieronder kun je de verschillende jurken bekijken. Je kan mij dan voorafgaand aan de shoot laten weten of jurken /kimono's wilt lenen.