Ervaringen

"Een rustig en aangenaam gezelschap voor een waardevolle herinnering. Alles waar je op zit te wachten tijdens je kraamtijd."

- Cheyenne

"Wat een prachtige foto’s maakt Esmee! Ik wist dit al, maar na onze familie shoot nu weer de bevestiging. Ook manlief is super enthousiast. Ze stelt iedereen op zijn/haar gemak en zorgt voor een fijne en relaxte sfeer. Dit resulteert in prachtige, intieme plaatjes met heel natuurlijke houdingen/ beelden. Ook de nabewerkingen zijn geweldig. Ik raad haar absoluut aan! Zo heb je super mooie herinneringen voor altijd."

- Anouk

"Esmee heeft mij en mijn vriend echt enorm op ons gemak gesteld. De shoot was superleuk om te doen en heel ontspannen. Ze geeft goeie aanwijzingen en we zijn enorm blij met het resultaat. De jurken die ik aan mocht uit haar client closet waren prachtig en pasten perfect! Er was ook genoeg ruimte en vrijheid om mijn eigen kleding aan te doen en Esmee heeft herhaaldelijk gevraagd of we nog speciale wensen hadden voor de foto’s. Kortom, een geweldige, professionele fotografe die weet wat ze doet!"

- Lisa

Esmee is een erg fijne fotografe. Naast de prachtige foto's die ze maakt, stelt ze je ook erg op je gemak. Ook weet ze kinderen er leuk bij te betrekken.
Bedankt Esmee, wat ben jij goed!

- Meriëm

Super blij met de foto’s die we op portretdag hebben laten maken! Werden fijn en vriendelijk opgevangen. En tijdens de shoot stelde Esmee onze dochter direct op haar gemak. Op mijn vragen achteraf werden ook snel en vriendelijk gereageerd.

- Mirjam

Zo waanzinnig blij met de beelden . Esmee heeft zowel mijn zwangerschap als newborn shoot gedaan. De foto's hangen nu in de woonkamer. Esmee weet echt de magische, natuurlijke momentjes vol liefde en warmte vast te leggen.

Wat heel fijn was is dat ze engelen geduld heeft en echt de tijd neemt voor de mooiste plaatjes. Al met al een hele fijne ervaring en dikke aanrader !

- Nora